DE STICHTING LPEV

Voordelen EHBO opleidingen van de Stichting LPEV
Missie
Doelstelling
Kwaliteitsborging
Juridische zaken
Nieuws

 


 

 

 

 

Bestel nu het Introductie Protocollen Boekje LPEV en maak kennis met de EHBO opleidingen van de Stichting LPEV voor slechts 5,00 !


 

 

Nieuws en persberichten Stichting LPEV

 

Nieuwe eisen werknemers Kinderdagverblijven en Kleuterspeelzalen

Werknemers van kinderdagverblijven en kleuterspeelzalen dienen aan een aantal eisen te voldoen. Deze eisen worden aangescherpt met ingang van 1 januari 2018.

Een van die eisen is dat werknemers van kinderdagverblijven en kleuterspeelzalen in het bezit dienen te zijn van een geldig door het Ministerie van SZW aangewezen certificaat Eerstehulp aan Kinderen.

Het Diploma Basis Eerstehulpverlener LPEV met de Aantekening Eerstehulp aan Kinderen is opgenomen in het "Register EHBO-certificaten gastouderopvang" en voldoet ruimschoots aan de eisen welke door het Ministerie van SZW zijn gesteld.

Lees de gehele bekendmaking : https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2017-49283.pdf

 


Wijzigingsbladen LPEV lesmappen!

In verband met recent gewijzigde medische inzichten en nieuwe EHBO en reanimatie richtlijnen van de ERC geeft de Stichting LPEV zogenaamde Wijzigingsbladen uit welke direct ingevoegd kunnen worden in de ringmap Eerstehulpverlener LPEV.

Met deze update hoeft u dus geen nieuw lesmap LPEV aan te schaffen voor uw cursisten, maar volstaat het invoegen van de wijzigingsbladen. Een belangrijke kostenbesparing voor u en uw cursisten.

Let op: De Wijzigingsbladen kunnen vanaf versie 2.1 worden gebruikt.
Voor eerdere versies zijn de aanpassingen te groot en is aanschaf van een nieuwe versie van de lesmap Eerstehulpverlener LPEV noodzakelijk.

Prijs 2,95 per stuk. Minimale afname 6.

Bestel nu voor al uw cursisten de Wijzigingsbladen in onze webwinkel.

 


Oktober 2015 : ERC Guidelines 2015

De European Resuscition Council (ERC) heeft op 15 oktober 2015 haar nieuwe eerstehulp en reanimatie richtlijnen gepubliceerd.

De ERC richtlijnen 2015 vormen de basis voor geheel herziene uitgaven van alle lesmaterialen van de opleidingen Basis en Gevorderd Eerstehulpverlener LPEV, First Responder LPEV, Simulatieslachtoffer LPEV en Instructeur LPEV.

 Lees verder ...


Maart 2015: Nieuwe eindtermen EHBO opleidingen Stichting LPEV

Per 01-03-2015 zijn de nieuwe eindtermen van kracht voor de opleidingen Basis en Gevorderd Eerstehulpverlener LPEV, inclusief de aantekening "Eerstehulp aan Kinderen LPEV".

Bekijk hier de nieuwe Eindtermen Eerstehulpverleners LPEV


Juni 2014: Nieuwsbrief Stichting LPEV

Nieuwsbrief Stichting LPEV juni 2014

 


Oktober 2013:  Persbericht - Stichting LPEV luidt noodklok over kwaliteit EHBO-ers in Nederland

De Stichting Landelijk Protocol Eerstehulp Verlening (LPEV) maakt zich ernstig zorgen over het toenemende aantal te simpele en algemene EHBO opleidingen van de traditionele EHBO organisaties in Nederland.  

Link ANP


Maart 2013: Persbericht - Denk Vooruit campagne Ministeries misleidend

Spijkenisse 21 maart 2013. Eerste Hulp zal u onvoldoende helpen. Denk Vooruit campagne is misleidend. Veel standaard Eerste Hulp opleidingen in Nederland zijn te beperkt om bij calamiteiten noodzakelijke hulp te verlenen.  

Link ANP

 

INFORMATIE

Wijzigingsbladen lesmap LPEV beschikbaar ! Bestel nu !

ERC guidelines 2015
Eindtermen Eerstehulpverlener LPEV
Nieuwsbrief juni 2014
Persbericht 10-2013
Persbericht 03-2013

 


 

 

 

  2007 - 2017 Stichting LPEV

Laatste update 09-11-2017